Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-12-2015 13:33:11

hymanasa
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-12-2015
Messages: 2

Nike Air Max 90 Hyperfuse Online

http://www.sneakerstilbud.net/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/A/i/AirMax90-Hyperfuse-M-11_5.jpg

Air Max 90 får en sprød tech makeover med disse uberørte polære camo Hyperfuses. Med ulv grå brustrokes striber gennem subtile camo paneler, er denne tonale godbid kronet med en gennemsigtig grå Laten. Nike Air Max 90 Hyperfuse Salg skiller sig ud som den mest behændig af alle Nikes seneste Hyperfuse hybrider. Med det slipstream silhuet, futuristiske termoplastiske plader og svulmende Air boble, det er en sko, der blev lavet til i morgen. I hælene på Jeff Staple s Pigeon Air Max 90 Hyperfuse, Nike giver modellerne nogle mere skinne med disse Premium modellerne til at falde kort tid.

Nike har London på deres sind med de 2012 Spil blotte måneder væk. Som opfølgning fra guldmedalje Nike Air Max 90 Hyperfuse Test BB x Atmos colab kommer denne Air Max 95 Hyperfuse frontmand de olympiske ringe til fuld effekt. Vi elsker især smart måde, at den gennemskinnelige paneler overlapper at skabe sprøjt af sort og grøn. Indstil til at falde den 28. maj får på dine karakterer, fordi det vil være en sprint til at kræve denne QS udgivelse.

En samtidig tilbage Jeff Staple blev kontaktet af en fan, der havde anvendt sin berømte Pigeon farvestilling til et par skinnende ny
Nike Air Max 90 Hyperfuse Online
på Nike ID Så imponeret var Staple, at han gjorde et par til sig selv. Nu tolv af disse Pigeon Hyperfuses er indstillet til at falde på Reed Space, pakket i en brugerdefineret HUPBOX med en speciel emalje Staple Pigeon pin. Mens alle kan i.d. deres egne Duer, dette er en cool måde at få skoene på stedet til en meget rimelig pris, samtidig med at lave en autentisk stykke Staple historie.

Designet til ProcessHSK var Nike Air Max 90 Hyperfuse Billigt "Jedi" Custom udført af Dank Customs. Denne Nike Air Max 90 Brugerdefineret har en lignende makeup som Nike SB Dunk "Jedi" med særlige Rogue Squadron logoer og Proces detaljer. Alle tre ensfarvede behandlinger - rød, hvid og blå - har Nike Hyperfuse konstruktion, en tre-lags komposit, der drastisk reducerer vægten, øger åndbarhed og rminimizes sømme.

Her er et kig på den hvide-on-White Nike Air Max 90 Hyperfuse Hvid Udsalg der fuldender Independence Day Pack. Nike Air Max 90 Hyperfuse "USA White" er udstyret med en fuld hvid krop med USA Flag på tunger. Ud over den "USA Sport Rød" Nike Air Max 90 Hyperfuse model delte vi et par dage siden, vi nu tage et kig på "USA Midnight Navy" udgave. Nike Air Max 90 Hyperfuse er udstyret med en Midnight Navy base med specielle USA Flag tunger for en dejlig 4 jul appel.

Hors ligne

 

Pied de page des forums