Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 30-11-2015 12:39:34

Burtonasa
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-11-2015
Messages: 2

New Balance 574 Online

Hver uke, flere og flere joggesko kommer og går. Men det er noen som blir værende en stund, i tilfelle du trenger et nytt par. New Balance presenterer en unik og moderne vri på en klassisk silhuett med Woven 574. Denne helt nye New Balance 574 Herre Kjøp billig har en tredelt øvre smeltet sammen med en tilpasset veving prosess. Den svarte og grå mønstret øvre kontrasteres med lyse pops av farge i neon gul rødt. Dette modernisert øvre sitter på den tradisjonelle ENCAP mellomsåle og slitesterk gummi yttersåle.

New Balance er Luau Pack tar New Balance 574 Beste Tilbudene til en mye mer festlig sted med en treenighet av spark for både wahines og kanakas. Spark sive den feirende vibe av en "luau" - den tradisjonelle Hawaiian party - med tropisk fôr som kikker over toppen, pluss ulike øya motiver. Nå er dette en real hjemby helter hyllest! I kjølvannet av hendelsene som fant sted i 2014 Boston Marathon, Cambridge gjenforentes av stil, Concepts, har ensidig med New Balance å puste nytt liv i Bostons rike kjører historie, presentere 'Boston' 574. Starter i en semsket servering av Skyline blå, kommer marineblå Horween lær paneling flankert av grå semsket hælen caps, som har en laser etsing av Boston byens skyline for de ryddige finpuss.

En annen ny utgave til nasjonalparker samling, denne nye Made in USA New Balance 574 Predaj har en tilsvarende amerikansk-inspirerte utseendet til den nye 996 med en høykvalitets lys blå semsket skinn og hvit mesh øvre med aksenter i rødt, hvitt og svart. En grå spettet stripe i mellomsåle legger en steinete, utendørs føler. New Balance 574 går tropisk sommer med en ny serie kalt "Islands pakke", med den klassiske silhuetten i nye farge- inspirert av "strender, boardshorts og bikinier av surfekulturen". I dag får vi en titt på den brune baserte pair, konstruert med en strukturert tekstil øvre med aksenter i lys blå, lys oransje og sand tan. Den tropiske temaet virkelig kommer i gang med en groovy print på fôr og en vassen gjennomskinnelig yttersåle.

New Balance kombinerer krefter med Sør-Afrikas fremste sneaker boutique og innfødte artist Dr. Zulu etter en unik ny vri på den 574 som "City of Gold". Tegning inspirasjon fra byen Johannesburg, kjent for sitt gull handel, dette New Balance 574 Online har gyllen aksenter hele premien svart og grå nubuck øvre. Skoen har også den "Parktown Prawn" cricket, en pest endemisk til Sør-Afrika. Flyttbare og utskiftbare borrelås "N" logoer legge en endelig spesiell detalj.

New Balance lag med The Tannery å slippe en spesialutgave av Made in USA New Balance 574 Norge minnes Boston Marathon. Begge med røtter i Boston, New Balance og The Tannery (partner butikken for å Concepts) teamet opp for denne spesielle premium utgaven av 574 er inspirert av historien om en tradisjonell skinn garveri. Skoen har en smidig brunt skinn øvre aksent med premium grå og svart semsket skinn. "BOSTON" teksten brukes på hver mellomsåle i feiringen av årets maraton.


http://www.giantsneakerhead.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/1/817NB574-18.jpg

Hors ligne

 

Pied de page des forums