Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 04-12-2017 08:51:50

seaae@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 04-12-2017
Messages: 2

Nike Air Max 90 Kopen

http://www.reekschoene.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/390x218/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/8/683282700.jpg

Het gehulde uiterlijk van de Nike Air Max 90 Kopen Utility is zeker niet voor iedereen. Voor de meesten zal het een love-it-or-hate-it-schoen zijn, maar voor degenen die nog steeds op het hek zitten, kun je te voet kijken naar de winterized Air Max 90 met een weer-proff bovenwerk in zijn nieuwe wit en obisidian kleurenschema met metallic gouden accenten. Als je ziet wat je leuk vindt, moet je uitkijken naar paren om binnenkort bij geselecteerde Nike Sportswear-winkels over de hele wereld te arriveren.

Nog een dag, nog een sneakerboot-transformatie van Nike Sportswear. NSW blijft vanuit een ontwerpstandpunt meer en meer expirimenteel worden en deze Nike Air Max 90 Opruiming Utility is bijna onherkenbaar in zijn oorspronkelijke loopvorm dankzij een weerbestendige beschermkap en een versterkt spatbord om u te helpen de winterelementen die voor u liggen te weerstaan. Na voorbeelden van zowel een "Dark Olive" als een meer traditionele "Infrarood" inspiratie, bekijken we vandaag de Nike Air Max 90 Utility Triple Black voor een meer anonieme kijk op het nieuwste en beste van NSW.

Het is de Nike Air Max 90 Online Kopen zoals je hem nog nooit hebt gezien. De gloednieuwe 'Utility' constructie gebouwd om het vuile winterweer aan te nemen, kenmerkt een van de stoutmoedigste looks voor de Nike Sneakerboot-familie, gepantserd met een beschermende ripstop nylon mantel om de elementen buiten te houden. Het silhouet kan een haat-als-liefdesmodel blijken te zijn, maar het komt als volgende in een colorway die zo ongeveer iedereen zal beamen is sterk, in een mix van gedempte groene tinten in Dark Loden en olijf met zwarte accenten en een "digitale" textuur op de spatborden. Als je de Air Max 90 Utility voelt, kijk er dan snel naar uit bij Nike Sportswear-winkels over de hele wereld.

Als je denkt aan de iconische Nike Air Max 90 Nederland, is het eerste dat waarschijnlijk in je opkomt dat de klassieke "Infrarood" colorway die het silhouet oplichtte, als geen andere schaduw zou kunnen werken. Sindsdien zijn alle bijgewerkte gemoderniseerde versies van NSW van de Air Max 90 uitgerust met de kenmerkende infraroodtint en deze nieuwe Nike Air Max 90 Utility zet die trotse traditie voort.

De infraroodkleur is misschien het laatste dat u opmerkt bij de Nike Air Max 90 Goedkoop Utility dankzij een vernieuwde weerbestendige bovenkant met een beschermende neopreen mantel. Er zijn traditionele veters onder om de rit te beveiligen, maar niet voordat je het model uitpakt. Het spatbord is versterkt met een duurzaam gespikkeld patroon dat past bij de nieuw verfijnde stijve bodem. Wat denk je van de nieuwste Nike Air Max 90 Utility? Bekijk hieronder meer foto's en pak nu je maat bij retailers zoals The Good Will Out.

Hors ligne

 

Pied de page des forums