Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 30-11-2017 10:02:28

hidaffrwrpom
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-11-2017
Messages: 2

nike air zoom spiridon ultra white wolf grey

[url=http://www.jtsportsnl.com/https://images.garmentory.com/images/738559/large/NIKE-AIR-ZOOM-SPIRIDON-ULTRA---ARMORY-BLUE-20170808220808.jpg?1502230089[/url]

De nike air zoom spiridon ultra white wolf grey herstelt het loopprofiel uit de jaren 90 dat de Nike Zoom Air-technologie op de voorgrond plaatste. Voor de nieuwste release ontvangt de schoen een zwart en antraciet kleurenschema. Deze versie heeft een slanke en stijlvolle esthetiek met een combinatie van mesh en synthetisch in de bovenkant. Met behoud van alle elementen van het origineel, wordt de schoen compleet geleverd met zijn 3M reflecterende rand.

Deze nike air zoom spiridon dames zwart komt gekleed in een wit, metallic zilver en universeel rode kleurenthema. Zoals je ziet, bedekt wit het bovenwerk van mesh terwijl je op de tong landt, veters, mini-swoosh op de teen en tussenzool. Hierna volgt het gebruik van Metallic Silver dat over de panelen, Nike Swoosh en oogjes loopt. Andere details omvatten rood op het spatbord, voering en tongmerk, terwijl zwart de buitenzool vult.

Nike Sportswear brengt een geheel nieuwe nike air zoom spiridon og heren uit die een eerbetoon is aan de originele Nike Air Max 1 uit 1987. In tegenstelling tot de klassieke OG Sport Red Air Max 1, gebruikt deze versie een andere tint Rood, University Red. bovenwerk van mesh, gecombineerd met een metallic zilverkleurige Nike Swoosh aan de zijkant, samen met University Red-overlays, binnenvoering en tongen. Er is ook een mini-witte Nike Swoosh op de neus, zittend boven op een bijpassende witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool.

Na recentelijk een "University Red / Metallic Silver" colorway te hebben ontvangen, verdubbelt nike air zoom spiridon gold-model met de release van een nieuwe "reflecterende" look. Deze keer ziet de sneaker een zwart mesh-materiaal voor het bovenwerk. Bovendien ziet de sneaker een reflecterend grijs materiaal dat wordt gebruikt voor sommige aspecten van het lichaam, waaronder de Swoosh-branding langs de zijkant en diagonale strepen door het zwarte gaas. Een ander aspect van de Air Zoom Spiridon dat het onderscheidt van andere Sneakers is de robuuste buitenzool, die zorgt voor betere tractie en stabiliteit. Dit rust onder de witte rubberen tussenzool van de sneaker, ontworpen met een reeks golvende lijnen.

http://www.jtsportsnl.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums