Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-10-2017 04:31:15

safsdffds
Nouveau membre
Date d'inscription: 25-07-2017
Messages: 5

adidas nmd r2 white

http://tatoonka.com/10135/adidas-nmd-r2-pk.jpg

Designene adidas nmd r2 primeknit spænder fra kontrasterende striber til mere subtile dem, der blander sig med resten af ​​skoen, og vi er især glad for det kvinders eksklusive polka-prikkede design, som ligner et uofficielt Adidas x Cath Kidston-samarbejde. Alle otte sko sidder på toppen af ​​en klassisk hvid Boost sål, og gør væk med signaturpropper på siden til en mere strømlinet æstetik.

Primeknit øvre, adidas nmd r2 white med en myriade af laseret mønstre, skarp silhuet, og den plysj Boost mellemsål. For noget lidt ekstra er der endda en handy pull-fane på hælen for at gøre pasningsjustering lettere.

Mænds adidas nmd r2 dame Black NMD R2 har et sort og hvidt struktureret mønster Primeknit øvre og solide sorte 3 striber. NMD R2's boost-dæmpning er yderst lydhør, og de hvide mellomsåler er superlette. Strømpebuksen er accenteret med 6 røde striber, der pop!

Kvindernes Grå NMD R2 adidas nmd r2 red har et grå og hvidt struktureret mønster Primeknit øvre og solide hvide 3 striber. De har også den meget responsive og lette boost pude og hvide mellomsåler med hvide ydersål. Strømpebuksen og hælen er begge hvide.

http://www.skotmall.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums