Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-10-2017 04:27:42

safsdffds
Nouveau membre
Date d'inscription: 25-07-2017
Messages: 5

adidas eqt heren

http://demandware.edgesuite.net/sits_pod20-adidas/dw/image/v2/aaqx_prd/on/demandware.static/-/Sites-adidas-products/en_US/dw37cebdb6/zoom/CM7800_01_standard.jpg?sw=2000&sfrm=jpg

Adidas adidas eqt heren Originals introduceert de nieuwste evolutie van de legendarische reeks van apparatuur, EQT 93/17. Het nieuwe model herinterpreteert de oude vorm volledig waardoor het een meer agressieve look en het toepassen van Boost-technologie voor demping en een top gemaakt van primeknit.

In adidas eqt support de minimalistische stijl en design, de Adidas EQT Ondersteuning ADV is perfect voor het combineren van je favoriete jeans met een krant of casual kleding. De schoen apparatuur gaat van het zijn een icoon van de operatie in het decennium van de 90 tot een stijlicoon op dit moment.

Dit adidas eqt adv elegante model en de stijl wordt beschouwd als een Original Equipment Ondersteuning van de moderne sport en uiterst comfortabel gebouw. De nieuwste varianten van het verlaten van onder andere "Utility Zwart / grijs" en "Running wit / zwart." Beide modellen zijn gemaakt met een tweekleurige mesh elastische plaat, gedrukt TPU vleugels, handig soortgelijke constructie sok en een rubberen zool. Kijk nu Beide modellen Adidas EQT Ondersteuning ADV sneakerhead.

Deze adidas eqt green keer zien we Ongeslagen zetten hun eigen draai aan de adidas EQT Ondersteuning ADV kleurstelling die is gekleed in een low-key zwart en off-white. De sokachtige bovenwerk van neopreen doffe huid met subtiele combinatie van overlays stabiliteit en flexibiliteit. Andere details zijn een camo reliëf op de hiel van de schoen kooi, gebroken wit stiksel keten en co-branded taal labels.

http://www.witsneakers.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums