Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 12-10-2017 04:05:21

sdfgfchbg
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-10-2017
Messages: 3

nike cortez rosa

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2017/05/nike-cortez-where-to-buy-3.jpg

Nike Classic Cortez ses nike cortez ultra se också som den första riktiga moderna löpsko. Denna sneaker släpptes 1972, var revolutionär i sin tid, vilket gav idrottare en helt ny springupplevelse. Trevligt faktum Du kan också känna igen denna sneaker från filmen Forrest Gump.

2017 går tillbaka till nike cortez rosa metalizado den ikoniska Farrah Fawcett och återuppvinner skytte med Bella Hadid med en blinkning till det förflutna men med en mycket mer sofistikerad bild också. 45 år där Nike Cortez har gått från en idrottsmyth till en ikon och referens i mode- och stilkulturvärlden. Några av de bästa färgväggen och modellerna finns på vår webbplats. Ta en titt och upptäck varför Nike Cortez fortfarande är dagens sneaker att bära.

De har haft lång tid, nike cortez svart men Stan Smiths kan äntligen få sin match, tack vare en annan throwback-sneaker. Nike Cortez släpptes första gången 1972 och innoverade den löpande världen med en enkel kropp som är lika hållbar som den är bekväm. Nu, det är uppväxt i mode - och vi älskar det för alla de samma grunderna: Den underdimensionerade siluetten och den bekväma känslan är en mode. Det är därför vi har varit på våra Stan Smiths så länge; Även om du kliar, förändrar du det, föreslår vi att du shoppar dessa nu innan de säljs överallt.

I 2016 kommer Nike Classic nike cortez herr Cortez att vara tillbaka, och kommer att tippas som den måste-ha-sneaker för ögonblicket. Denna Nike Classic Cortez Läder Midnight Navy har en helt läder övre som garanterar hållbarhet. Den vita swoosh och mellansolen bryter det alldeles försiktigt och ger sneaker ett lyxigt utseende.

http://www.rosaskorea.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums