Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-10-2017 04:27:55

constantin1
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-10-2017
Messages: 3

adidas forum hi zwart wit

https://newsneakernews-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2011/12/frank-the-butcher-adidas-originals-forum-hi-hustlers-crest-1-570x380.jpg   
   
Het adidas forum hi zwart wit maakt zich klaar voor de herfst, of zelfs de winter? Het basketbal silhouet, dat in 2014 een mooie combinatie had, kreeg een makeover die door Timberland Boots is geïnspireerd. De schoen is voorzien van de traditionele tarwe suède, een bruine maagkraag en een lakensysteem met laarsstijl die de workboot-stijl perfect maakt. Onderkant zit een rubberen rubberen zool. Het Forum, dat voor het eerst werd uitgebracht in 1984, is de eerste adidas basketbalschoen die in hoog-, midden- en laaggesneden versies is geproduceerd. Het wordt nu beschouwd als een van de meest iconische adidas stijlen die ooit zijn geproduceerd, archief vervulde kleuren en all-leather tops geven must-have status.   
   
In 2002 heeft Jeremy Scott samengewerkt met Adidas om het Adidas "Money" Forum Hi te brengen. Het Forum vertoonde een unieke collage van de $ 1 Amerikaanse munteenheid die Jeremy Scott's hoofd in het midden van elke factuur vertoonde. Het concept van de muntscollage werd geïnspireerd op televisieprogramma's die populair waren in de Verenigde Staten en de overdreven prijzen die de deelnemers de kans zouden hebben om te winnen. Zoals de deelnemers de kans hebben om de grote prijs te winnen in een wedstrijdvertoning, was de kans om je handen op een paar van deze adidas forum hi blauw mannen te halen, net zo slank. Beperkt tot 100 paren in leven, gaf Jeremy Scott elke sneaker kenner de opwinding om een ​​deelnemer te zijn in de hoop om de grootprijs te bezitten, The Adidas "Money" Forum Hi. Wees op de uitkijk voor deze edelstenen om onze Vault sectie te slaan en bekijk alle geweldige foto's hieronder!   
   
Adidas Originals houdt de retro-warmte aan het komen alsof ze het hele jaar door hebben met de herintroductie van het adidas forum hi heren rood Het klassieke high-top hoops model uit 1984 reemerges in ware OG vorm, met deze een-op-een remake van het iconische silhouet. Het heeft een premium lederen constructie met het originele kleurblok in wit met koninklijke blauwe accenten. Om het pakket te voltooien, ziet het adidas Forum Hi ook een hele zwarte struisvogelkijk met gesneden tong en gouden branding die de schoen uitstrekt 30 jaar bestaan.   
   
Het adidas forum hi roze grijs is de nieuwste adidas lifestyle sneaker om een ​​upgrade te krijgen, omdat het silhouet een gevormde honde-eared enkel kraag constructie compleet met een all-suede bouw perfect voor het Fall / Winter 2016 seizoen. Dit adidas Forum Hi Moc sport a monochromatisch grijs compleet met subtiele zijpaneelstiksels voor de drie streepmerken, terwijl de traditionele middenzool- en buitenzoolunits intact blijven. Premium lederen vierkant veters ronden dit paar uit voor een perfecte upgrade voor de huidige weersomstandigheden.   
   
http://www.snstuff.net/

Hors ligne

 

Pied de page des forums