Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-10-2017 09:28:32

vcncgsdfhd
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-10-2017
Messages: 4

adidas stan smith wit

http://demandware.edgesuite.net/aaqx_prd/on/demandware.static/-/Sites-adidas-products/en_US/dw4d061e43/zoom/BZ0402_01_standard.jpg

Adidas adidas stan smith wit heeft de Stan Smith opnieuw gelanceerd met een optie voor klanten om hun eigen paar aan te passen, waardoor beperkte opties voor kleuren voor elk van de hoofdcomponenten worden gegeven en een optie om hun naam in de binnenzool te vervangen, die het standaard adidas-logo vervangt.

De nieuwe Stan Smith adidas stan smith blauw is voorzien van zwart leren detailing, een vintage witte zool en alles over het pony haar, luipaarddruk bovenaan.

De adidas stan smith zwart Adidas Stan Smith is dus in essentie de allerbeste tennisschoen Adidas ooit geproduceerd en is vandaag nog steeds goed geliefd. Het heeft een leren bovenkant met een logo van Adidas Stan Smith. Adidas Stan Smith mannen leren bovenste klassieke tennis schoen - een geweldige schoen om te ontspannen in of voor klassieke stijl op het hof.

Sindsdien is adidas stan smith heren het een van de best verkochte schoenen van alle tijden geworden. De Adidas Stan Smith is een echte klassieke trainer van Adidas, die het beste combineert in atletische en retro mode.

http://www.advsupports.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums