Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-08-2017 11:03:32

faisuny
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-08-2017
Messages: 7

adidas yeezy boost 350 Sale Nederland

We zijn een beetje minder adidas yeezy sply 350 dan een dag verwijderd van de eerste adidas Yeezy release van 2017, omdat de adidas Yeezy Boost 350 V2 Black Red op 11 februari een aantal retailers zal raken in zowel volwassen als zuigelingengrootte. Dit is veruit de eenvoudigste kleurenweg van de Yeezy Boost tot op heden dankzij een geherstructureerde all-black Primeknit met levendige rode accenten van die 'SPLY-350' omgekeerde branding op de zijpanelen. Deze nieuwe Yeezys zijn ook verkrijgbaar in zuigelingengroottes. Dat betekent ook dat je dubbel opgewonden bent op vrijdag, half opgewonden en half bummed, of gewoon helemaal bummed overal. En, hoi, dit lijkt misschien hard, maar misschien is het goed voor baby's om vroegtijdig te leren over Yeezy Boost hartverscheur.

De eerste Yeezy Boost release adidas yeezy boost 350 van 2017 is een sneakerheads en Yeezy fanatici hebben al maanden verwacht. De Yeezy 350 V2 "Core Black" - een laag-top, all-black, Boost-soled, Primeknit sneaker met de tekst "SPLY 350", gedrukt op de zijkant, werd eerst in september op Kanye West gezien, maar is eindelijk ingesteld Voor een officiële release deze zaterdag 11 februari in zowel volwassen als zuigelingengrootte. De adidas Yeezy Boost lijn is gecreëerd door Kanye West voor adidas. Het meest recente model heet de Yeezy Boost 350 v2, een laagste model dat het meest bekend is voor de gekleurde streep en "SPLY-350" op de bovenkant. De laatste "Triple White" kleurweg laat in april 2017 in extreem beperkte hoeveelheden af. Yeezys in het algemeen zijn een van de moeilijkste sneakers om te kopen voor retail en adidas.com is een van de weinige exclusieve online retailers. De aftermarket is de enige manier waarop u een paar kunt krijgen en we raden aan om te kopen van Stadium Goods die een ruime keuze heeft. Blijf scrollen voor meer op de adidas Yeezy lijn.

De adidas NMD R1 "OG" schopte dingen op de adidas nmd kopen eenvoudigste manier voor de NMD serie. De zwarte op zwarte Primeknit camoufleert bijna de drie strepen zijpaneel branding, terwijl de internationale 'The Brand With The Three Stripes' branding op de hakblad kwam voor een unieke draai. De invloeden van de Micro Pacer, Boston Super en Rising Star zijn te vinden overal, vooral op de unieke 'bumpers' van het middenzool in Lush Red en Royal Blue.

De Adidas Gazelle is daar adidas gazelle sale met de Stan Smith, de Samba en de Superstar als een van de klassieke Adidas sneakersilhouetten. Ze zijn een slijtage-met-alles soort kick die nog meer moest worden toen het merk met drie strepen hun in 2016 een moderne revisie gaf (die eigenlijk overeenkwam met de vorm van vroege jaren '90-versies) in een regenboog van stijlvolle Kleurwegen zoals mosterd geel en luchtblauw. Maar, zoals de trend met alle klassieke Adidas sneakers van laat blijkt, komt de Gazelle nu in een snazzy nieuwe Primeknit versie.

Hors ligne

 

Pied de page des forums