Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-08-2017 04:24:43

azqneil1
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-08-2017
Messages: 2

Adidas NMD_R1 Zwart Online Bestellen

http://www.nieuweqt.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/390x338/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/a/tadwmn-028.jpg

De Adidas NMD_R1 Zwart Online Bestellen sluit 2016 uit in een overvloed aan solide kleurenwegen, aangezien dit aankomende paar in "sun glow" snel binnenkort zal debuten. Nota als een vrouwelijke iteratie van het populaire silhouet draagt ​​de low-top een gedempte , Maar toch levendige combinatie van zwart en de bepalende zonlicht (zalmroosachtige) toon in de hele primeknit-constructie in een glanzende Camo-achtige esthetiek. Verschillende grijze tonen worden gebruikt voor het ondertekenen van drie streepmotieven op de zijpanelen om zijn profiel te aanvullen, terwijl tonaal zwart Accenten op de veters, hak, EVA-inserts en buitenzool versterken haar algemene constructie verder. Tenslotte wordt er een heldere, witte boost-zoolunit uitgevoerd.

De Adidas NMD_R1 Wit te koop White is op de markt gebracht voor meer detailhandelaars over de hele wereld, na een recente beperkte release eerder deze maand. De focus is gebaseerd op een zwart-wit-gekleurde glamokamouflage thema over de bovenste bovenkant Streep motief op de zijpanelen. Dit ontwerpelement wordt in rode, zwarte en blauwe tinten aangemaakt om het monochromatische profiel aan te vullen. Tonale accenten van zwart worden verder geïmplementeerd op de veters, oogblokken en branded hiel badge, terwijl het allemaal aan de hand van een scherpe witte boost-zool met bijpassende EVA inserts. Deze OG kleurplaat is voorzien van een Zwarte Primeknit bovenkant, een volle lengte White Boost middenzool, en rode en blauwe EVA inserts op de middelzool.

De adidas NMD heeft geen twijfel dat het een product is van "The Brand with Three Stripes" met de release van de Adidas NMD_R1 grijs outlet "Blackout / Whiteout." De sneaker is voorzien van een kern op zwarte basis met een meertalige overdruk op de bovenkant die in wit is gemaakt. De Boostmidszool is in wit uitgevoerd met witte en zwarte accenten en de buitenzool is zwart. Na een korte pauze in de NMD-actie voor All-Star-weekend, komt dit weekend de nieuwste technische renner van Adidas terug. Verhuizen weg van de zwart-witte kijk die de eerste NMD_R1-versie heeft gedefinieerd. Deze adidas 'Yellow Camo' adidas NMD_R1 Primeknit heeft een nomadische geel-gebaseerde bovenkant die in zwart en wit is om een ​​Primeknit camo-look te creëren.

Adidas heeft een sterke 2015-campagne afgerond door het nieuwe NMD-model te introduceren, en fans van de nieuwe loper moeten zoals ze zien in 2016 zien. Om de originele daling van vorig jaar op te volgen, introduceerde Adidas NMD_R1 Sale Primeknit, en als je dit afgelopen weekend op de release hebt gemist, heb je nog een kans om vanavond te worden. Noot Shop heeft vandaag een online release, waardoor iedereen een kans krijgt om de uitverkochte sneaker te kopen. De sneaker zelf verwijst drie Verschillende schoenen uit de jaren tachtig: de Micropacer, Boston Super en Rising Star, maar het heeft een Boost middenzool en Primeknit bovenkant. Het is niet hetzelfde schoeisel dat is gemaakt in het merk's heydays.

Door een zwart-wit gekleurd glamokamouflage thema over de bovenste bovenkant ervan, is het brandpunt gericht op het drie-gekleurde drie-strookmotief op de zijpanelen, die in rood, zwart en blauw worden weergegeven. Tonale zwarte accenten worden verder toegepast Op de veters, oogblokjes en branded hiel badge, aangezien het model is afgezet met een scherpe witte boost sole unit met bijpassende EVA inserts.Adidas heeft meer NMD's dit weekend te laten vallen met twee van hen die als onderdeel van de Winter Wool Pack .Releasing naast een NMD City Sock, zijn hier officiële afbeeldingen van de Adidas NMD_R1 Korting uit de Winterwol collectie die uit een mix van warmgewicht wolgaren en ademende Adidas Primeknit materialen wordt gemaakt in Core Black.

Hors ligne

 

Pied de page des forums