Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-08-2017 04:01:59

Valenne9
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-08-2017
Messages: 2

Nike Air Max 90 Essential Wit Korting

http://www.kixwit.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/i/airmax90a365.jpg

De Nike Sportswear Polka Dot Pack slaat eindelijk op Amerikaanse detailhandelaars, die deze gestippelde versie van de Nike Air Max 90 Essential Bestellen goedkoop bevatten. In combinatie met de Internationalist en Air Max 1 in de verpakking heeft de Air max 1 een uniek textiel bovenkant met dots De bovenkant is gedetailleerd met zwart leer en krijgt dan een schot van kleur met Bright Crimson voering en Air Max unit.Total Crimson is een van de meer intrigerende nieuwe Nike kleurinleidingen, een schaduw waarvan de naam een ​​bloedige rood zou betekenen die in feite een Oranje mager, je zou meer van een rood in het kardinale bereik verwachten. In ieder geval heeft deze schaduw een sterke trillingen, en het staat absoluut als het middelpunt van deze nieuwe Nike Air Max 90 Premium zoals op sleutelhandtekeningelementen geplaatst.

De Nike Air Max 90 Essential Zwart Uitverkoop krijgt de laatste tijd allerlei liefde. Tussen het "Safari Pack" naast de Nike Air Max 1 en het "Escape 3" luxe familiemotief, heeft de 1990 versie van de handtekening Air Max lijn een heropleving gezien als het voor 25-jarig bestaan ​​in 2015 staat. Vandaag zullen we zien Safari komt nogmaals voor, deze keer in een blik die lijkt op de OG Infrarood-aflevering. Hier is de kleurbetekenis Hyper Punch op de middenzool, veters en hakken, omdat het Tinker Hatfield helder patroon in een textuur op de toebox en het zijpaneel komt. De geest van de legendarische Air Max 1 "Curry" neemt vorm in dit gloednieuwe Air Max 90 Premium release.

Na de ale-bruine iteratie wordt de Nike Air Max 90 Essential Grijs anbieding behandeld in een ander Fall-appropriate theme Verwelkom de koude maanden vooruit. Met een gewaagd, maar gedempte palet van donker cayenne / cognac-goud, bestaat de iconische loper uit textiel, suede en leder voor zijn algemene constructie. Een ander brandpuntspunt is gericht op zijn binnenvoering en kraagafdeling, die een geel / zwart controlepatroon heeft om zijn respectievelijk palet aan te vullen. Daarnaast wordt onderscheidend branding gezien op de tong, terwijl de hiel badge en Swooshes worden gemaakt in een houten bruine makeup.Anthracite-gekleurde Swooshes nadere details van het model, aangezien het allemaal afgezet door een bijpassende wolf grijs middenzool eenheid en zwarte buitenzool. Deze Nike Air Max '90 komt in een zwarte en ivoor kleurweg. Een 'Premium' editie, ze hebben een zwart-based suede en mesh bovenkant, met een lederen modderwacht. Een ivroy middenzool, samen met hits van iriserende op de tongsticker, Swoosh aan de zijkanten en om de voorkant van de veters aan het wikkelen, eindigt dit paar .OG Air Max 90 en 95 esthetiek nestelden naast elkaar als onderdeel van de Air Max + 2013 Heritage Pack.

Hier zien we die bekende stijlen nog een keer, maar op een andere manier, omdat de Nike Air Max 90 Premium de originele Infrarood / Laser Blue blokkerende sjabloon en swaps in Cyber ​​voor een zonnige gele uitbarsting neemt. 'Nacht' en 'Ale' zijn de sleutel Componenten van een goede nacht en ook een prachtige kleurencombo. Neem deze Nike Air Max 90 Essential Roze Winkels nederland als voorbeeld. Het klassieke lopende silhouet wordt vernieuwd in dit doek en suède kleurgeblokkeerde constructie. Ale bruine suède spat uit de sneakerstoe, die de Swoosh en veters in een gesponnen tint dooit. Het bruine gedeelte wordt uitgebalanceerd door middel van Midnight blue canvaspanelen die van de hiel naar de zijwachten uitstrekken. Alles anders dan alle frisse messen uit de Nike-stallen, omdat we nog een andere Nike Air Max 90-kleurstof in de sneakersfeer loslaten. Dagelijkse afstemming flikkert een mix van Mica en Turbo groene tinten, waardoor een botdoek lathering om alle losse eindjes op te vullen. In minder dan een maand kunnen we officieel beginnen met de feest rond 25 jaar van de Nike Air Max 90. Een mijlpaal bijna alle Sneakers raken, maar zijn niet chronisch, omdat ze niet meer relevant zijn na twee en een half jaar lang houdbaarheid, heeft de Air Max 90 uiteraard niet dat probleem.

Een torenhoge prestatie voor Nike en een ander in de kamer voor Tinker, de nieuwste PRM kleurweg om wijdverbreide buzz te genereren in het "Iridescent" -schema. Versierd in een scherpe zwarte bovenkant met iriserende uitvoering bij de Swoosh branding-, tong- en kantkraag, bieden witte offsets evenwicht aan deze anderszinnige AM 90. Een verscheidenheid van de Nike Air Max 90 Essential Wit Korting voor vrouwen heeft de markt de laatste tijd gedomineerd, maar deze Black / Anthraciet-Legion Green-Palm Groene variatie, bestaat als het laatste voor mannen om 2017 te verwelkomen. Een gemengde materiaalconstructie met maas- / textiel- en leeroverlays is zwart en antraciet overheersend over zijn profiel. Accenten zijn in zijn geheel verspreid voor een aanvullende blik. Een witte middelzool verrekt de onderbouwde constructie, met meer antracietdetails gebruikt voor de zichtbare luchtbobbelunit de hiel en de buitenzool. Het breken van al het zwarte is zilver gespikkeld op de middelzool, terwijl reflecterende paneling Wordt toegepast op de "Nike Air" en "Air Max" logo's.

Hors ligne

 

Pied de page des forums