Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-08-2017 07:58:31

woshinibajiaoyeye
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-07-2017
Messages: 4

Adidas NMD_R1 Dame Sun Glow Hvid Haze Coral BY3034

http://www.sneakerneu.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/n/cny008.jpg

Adidas NMD-modelens adidas nmd r1 rosa nyligt lancerede Primeknit-udgaver vil fortsætte med at løbe ud i fuld kraft denne sommer, og seriens nyeste silhuet introducerer en dødbringende "Triple Black" farveway til den populære løber. Modelens tætvævede Primeknit øvre er dekoreret med japansk skrift i hvid, der beskriver den lavtliggende runner hele vejen igennem, samt et subtilt design rundt om hælkraven. Tonal snørebånd, en matchende hælfane og en blacked out mellemsål med matchende stik fuldføre sorten på sort på sort udseende.

Adidas NMD-modelens adidas nmd dame rosa nyligt lancerede Primeknit-udgaver vil fortsætte med at løbe ud i fuld kraft denne sommer, og seriens nyeste silhuet introducerer en dødbringende "Triple Black" farveway til den populære løber. Modelens tætvævede Primeknit øvre er dekoreret med japansk skrift i hvid, der beskriver den lavtliggende runner hele vejen igennem, samt et subtilt design rundt om hælkraven. Tonal snørebånd, en matchende hælfane og en blacked out mellemsål med matchende stik fuldføre sorten på sort på sort udseende.

Hvis du har gået glip adidas nmd dame sort og hvid af at få et par adidas NMD R1 'Tonal Pack' et stykke tid tilbage, så kan din heldags være lige rundt om hjørnet. Sidste år udgav adidas adidas NMD R1 'Tonal Pack' med tre farvelægninger, der afsluttede samlingen. Sneakerheads gik nødder, fordi dette var en af ​​de første gange, at farvede boost blev udgivet til offentligheden, og hvad er bedre end en triple-rød sko eller tredobbelt-sort sko? Da adidas NMD er en af ​​de hotteste sneakers på markedet, vil du være sikker på at gøre alt, hvad du kan for at få fat i et par. Denne pakke består af et tre-hvide par, tre-sort-par og tredobbelt-rødt, så den hårdeste beslutning du skal lave er den, du vil have mest. Slut februar stærk med en solid afhentning af et nyt par adidas NMD R1's.

http://www.dkskosport.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums