Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-10-2019 04:06:57

zvzmb93z
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-10-2019
Messages: 1

Nike Air Max 270 React Hyper Pink

https://kickz.akamaized.net/en/media/images/p/600/nike-AIR_MAX_270_REACT_GS-SCHWARZ_WEISS_HYPER_PINK_VIVID_LILA-1.jpg


De algemene release van het jaar tot nu toe moet de Nike Schoenen Running zijn. Het combineren van 2 van Nike's meest populaire silhouetten en het maken van de hybride om alle hybriden te beëindigen was een meesterwerk van het merk Swoosh. Nu vertonen ze geen tekenen van vertraging met de lancering van de Nike Air Max 270 React ‘Geometric Art’.


Met een vilten bovenwerk, Nike Schoenen Rood dit vakkundig in contrast gebracht met mesh-onderlagen die deze sneaker zowel ademend als lichtgewicht maken. Dit alles zit bovenop de volledige tussenzool van React-schuim en een luchteenheid van 270 graden. Wat deze sneaker onderscheidt, zijn de pasteltinten die over de bovenkant en Air Bubble worden gebruikt. Met een tonale paars, jade, geel en roze gaat dit de monochromatische zwart-witte basis perfect tegen.


Deze exclusieve colorway van het model van de Nike Schoenen Dames Wit is gekleed in een lichtgrijze bovenkant aangevuld met een donkerdere tint grijs op de overlays en de oranje contrasterende hits die overal te vinden zijn. Witte Swoosh-logo's, een grijze tussenzool en een doorzichtige Orange 270 Air Max-eenheid maken de look compleet.


Nu de zomer binnen enkele weken is afgelopen, is de Nike Air Max 270 React Hyper Pink een perfecte colorway om het warme seizoen af ​​te sluiten omdat het morgen officieel bij de detailhandel arriveert. Met een bovenwerk van wit synthetisch / mesh, staat de basis van de hardloper in fel contrast met heldere overlappingen van gele, groenblauw, zwarte en paarse overlays. Roze wordt ook gebruikt voor de veterlussen en de doorzichtige Air Max 270 hiel, terwijl een witte React-middenzool en zwarte rubberen buitenzool het slanke ontwerp afronden.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums