Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-10-2019 05:38:27

an2sel
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-10-2019
Messages: 1

adidas ozweego pride womens

https://www.thedropdate.com/wp-content/uploads/2019/06/EE7009_launches_hero_landscape_6.jpg
Adidas Originals frigiver snart deres fjerde rate af adidas ultra boost 19 tilbud herre. Et af parene, der er planlagt til debut, er adidas Ultra Boost 4.0 Core Black iteration. Ligesom Jordan Brand har patentfarver som "Bred", har Three Stripes hidtil anvendt "Core Black" -skemaet på hver version af adidas Ultra Boost. Med en fuld sortbaseret overdel på skos nye Primeknit-mønster med et matchende bur og hælbenk. En White Boost mellemsål og sort gummi ydersål afslutter designet.
adidas continental 80 black sale er en genudgivelse af adidas Continental, en streetwear hæfteklamme designet i hjertet af 1980'ernes fitness-dille. Disse sko er lavet af ekstra blødt læder. De leveres med en gummikopsåle, der er delt mellem forfoden og hælen med fleksibel EVA-dæmpning for at skabe et karakteristisk look, der er helt retro.
Med denne uges meddelelse om, at Kylie Jenner ville være det nye ansigt for adidas falcon white blue yellow, blev den allerede populære retro-silhuet endnu mere direkte ind i rampelyset. Nu drager den fordel af den nylige stigning i reklame med en finurlig ny farve. Denne nye Falcon har en kombination af hvidt mesh og lysegul læder som base, og anvender en havblå ruskind på mudguard og hælkassen, mens et mørk marineblå ruskindpanel pryder mellemfoden.
Adidas samarbejder igen med adidas ozweego pride womens for at bringe tre nye farveveje til Ozweego 2 ($ 430). Denne kollektion viser luksuriøse detaljer, som Raf Simons er kendt for, med et væld af materialer, herunder meshunderlag, frodige læder-accenter og de ikoniske gelpuder overalt. Trioen har detaljeret farveblokering samt to tone outsoles. Raf Simons-branding kan ses på en brugerdefineret pod ved tungen, hvilket giver pakken et færdigt look. Køb dit par Adidas x Raf Simmons online og i butikken.
https://www.withyou9.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums