Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-10-2019 03:54:53

ghgviumq
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-10-2019
Messages: 3

Nike Air Vapormax Plus String

https://cdn.thesolesupplier.co.uk/2018/07/Nike-Air-VaporMax-Plus-Tan-AT5681-200-03.jpg


De Nike Schoenen Running serie blijft zich uitbreiden en nu is de Swoosh klaar om een ​​geheel nieuwe "aluminium" colorway van de VaporMax Plus uit te brengen. Deze iteratie heeft een synthetisch bovenwerk met textuur in een mix van lichtgrijs / blauwtinten met een zwarte kunststof kooi-overlay. Zwart zet uit op de hiel en wordt ook gebruikt op de VaporMax-zool over de volledige lengte.


Voortbordurend op Nike Schoenen Rood nieuwste dames line-up voor de zomermaanden, levert de Swoosh een gloednieuwe "Lemon Lime" iteratie van de VaporMax Plus af. Gekleed in een Spirit Teal, Tropical Twist, White en Cyber ​​kleurenschema. Deze Nike Air VaporMax Plus heeft een gradiëntbovenkant in groene tinten gecombineerd met een witte tussenzool, bijpassende veters bovenop een Teal VaporMax-zool.


De Nike Schoenen Dames Wit is een gloednieuwe colorway van het hybride silhouet en gaat morgen zijn debuut maken. Het Air Max Plus neopreen-bovenwerk heeft een mix van Zwart, Reflect Silver en Volt en is bedekt met zwart met de bijpassende kenmerkende synthetische kooi-overlays. Ten slotte completeert metallic zilver Swooshes op de hiel, gevolgd door een doorschijnende volt gekleurde VaporMax-zool het tweekleurige ontwerp.


De Nike Air Vapormax Plus String wordt geleverd met een gevormd bovenwerk van neopreen dat bedekt is met lichtgrijs, terwijl donkergrijze golvende kunststof overlays zorgen voor een mooi contrast. Minizwarte Swooshes op de hielen, gevolgd door een semi-doorschijnende VaporMax-eenheid in grijs gekleurd completeert de stijl.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums