Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-10-2019 07:56:52

s6hat4lv
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-10-2019
Messages: 3

adidas eqt basket adv sns x

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2018/03/sneakersnstuff-adidas-EQT-ADV-Pack-Release-Date.jpg
adidas sko sort mænd adidas vedvarende tilbøjelighed til at kombinere arkivsilhouetter med new age-materialer og tech har skabt mange en interessant hybrid-silhuet i de sidste par år. Fodtøjet fra adidas EQT-linjen - oprindeligt konceptualiseret af den tidligere Air Jordan 1-designer Peter Moore i 1991 - har længe fungeret som en skabelon til moderne eksperimentering, og adidas EQT Support 91/18, en af ​​de opdaterede modeller fra førnævnte line, er nu dukket op i en futuristisk ny colorway.

adidas sko dame grøn Ved hjælp af sort mesh og nubuck som base ankommer denne moderniserede EQT's vigtigste accenter på og omkring dens midtfod. Buren og panelerne er klædt i et skinnende sølv, snørerne en lys neongul og tungen / halsen en kølig blåbærfarve. Grå EQT-branding vises øverst på toeboxen, og en fuld længde sort Boost mellemsål med traditionelle plastikskaft til accenter giver dæmpning og komfort hele dagen.

adidas sko hvid salg For dem, der måske ikke ved, er adidas EQT Basketball ADV den første adidas EQT-inspirerede basketballsilhouet. Adidas EQT BBall ADV henter sin debut tidligt på dette år og henter inspiration fra basketballsilhouetter og blander dem med EQT-design fra Three Stripes-arkiverne.

adidas eqt basket adv sns x Den seneste colorway at droppe er adidas EQT Basket ADV Night Cargo vist ovenfor. Night Cargo tager sig af størstedelen af ​​skoen, der inkluderer ruskind og mesh øvre, en del af sålen og foringen. En off-white nuancer er bemærket på mellemsålen og Three Stripes, mens et camo-motiv på hælbenken tilføjer noget oomph til designet.

https://www.skonmd.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums