Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-09-2019 08:57:57

ipkga3y5
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-09-2019
Messages: 2

Adidas NMD R2 Trace Khaki Brown

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2017/10/adidas-nmd-r2-trace-khaki-1.jpg


Van de vier Adidas Schoenen Groen zijn er twee voor mannen en twee voor vrouwen. De kleuren van de twee mannen contrasteren elkaar, met een met een donkergrijze bovenkant en de andere met een lichtbruine bovenkant met olijfkleurige details aan de mediale zijde. De kleuren van de twee vrouwen zijn op dezelfde manier contrasterend, met een bovenkant in roze roze met witte details en de andere in zwart met blauwe details. De kleuren van beide mannen hebben tandvleeszolen onder de Boost-tussenzool, terwijl de kleuren van beide vrouwen doorschijnende buitenzolen hebben.


Een andere heldere kleur verschijnt op de Adidas Schoenen Dames Roze om de zomer af te sluiten in de vorm van ruw roze. Met een ademend primeknit-bovenwerk met een geometrisch schaduwpatroon, is de exclusieve schoen van de vrouw ook gedetailleerd met bijpassende drie strepen op de zijkanten en hielbadge, gevolgd door lichtgrijze accenten op de sokachtige kraag en EVA-pluggen aan de zijkant. Een witte Boost-middenzool en zwarte buitenzool completeren het strakke ontwerp mooi.


Naast de rood / zwarte variant van de Adidas Schoenen Nieuw 2019 zal dit collegiale marine / witte thema voorkomen. De nieuw geïntroduceerde low-top blijft trouw aan zijn originele tegenhanger, hoewel deze versie wordt gedefinieerd door een vernieuwde primeknit-bovenkant die een opvallende overlay met gestreept patroon draagt ​​die het geheel omhult. Andere te onderscheiden elementen zijn een suede hielpatch en het drie streepmotief prominent op de zijpanelen.


Deze versie van de Adidas NMD R2 Trace Khaki Brown heeft een gestroomlijnd "Crystal White" Primeknit-bovenwerk met lichtgrijze kleuren op de Three Stripes-branding, tonglip en enkel. Op dolfijnen geïnspireerde tinten van oranje en blauw komen aan bij de veters, de hiel en het treklipje, terwijl een witte BOOST-middenzool over de hele lengte en gomzool de look completeren.


https://www.sports-be.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums