Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-09-2019 06:10:58

a441l3c4
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-09-2019
Messages: 3

Vans Old Skool Checkerboard Zinnia Wit

https://www.efootwear.eu/media/catalog/product/cache/image/650x650/0/0/0000201140413_01_wj.jpg


De Vans Old Skool Checkerboard Sale zijn gemaakt van suède, leer en canvas materialen. De sneaker valt op door zijn gedeconstrueerde detaillering, waaronder een zwevende Jazz Stripe, een zichtbare sponskraag en tong, een hieltab "Please Tear Here" en een omgekeerde nummerplaat "Off The Wall".


Eerder dit jaar besloot Vans Old Skool Checkerboard Wit om hun klassiekers te herwerken en ons een nieuwe serie te bezorgen met een gedeconstrueerde wending. Doet denken aan wat Virgil Abloh deed met zijn Off White x Nike-samenwerkingen, gevolgd door het op Anaheim gebaseerde merk skate-wear, gevolgd door de Old Skool en strippen voor een modernere en prototype esthetiek, compleet met zichtbare labels, zwevende zijstrepen , en de al te populaire blootgestelde spons. Dit najaar zien we twee nieuwe Vans Vault-iteraties verschijnen met meer levendige en kleurrijke dambordafdrukken als een afwijking van het meer gedempte aanbod dat de hele serie begon.


Vans Old Skool Checkerboard Dames is mode-schoenen gedemocratiseerd. Zeer haalbaar, maar nog steeds een voorstander van het pijnlijk koele. Het is een betaalbare canvasschoen die vol vertrouwen rond Fashion Week kan worden geparadeerd zonder angst voor vergelding, maar die waarschijnlijk geen wenkbrauwen zou opheffen als hij wordt gedragen op het 90e verjaardagsfeest van je oma.


Vans Old Skool Checkerboard Zinnia Wit brengt begin volgende maand twee paar Old Skool Cap LX uit met een patchwork veelkleurig bovenwerk. De sneakers hebben de klassieke Old Skool-esthetiek en werken deze bij met luxe suede, leer en premium canvas in kleuren, waaronder pastelroze, blauw en paars, naast gele, bruine, zwarte, witte en rode tinten.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums