Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 18-03-2016 09:42:17

darcyerr
Nouveau membre
Date d'inscription: 18-03-2016
Messages: 2

Nike SB Stefan Janoski Loopschoenen Nieuwste

De Nike SB Stefan Janoski Loopschoenen Nieuwste wordt soms over het hoofd gezien, hoewel zeker gewaardeerd door velen om zijn simplistische profiel algemeen. Hoewel het is meer populair bij skateboarders, is de low-top krijgt een lifestyle iteratie voor zijn nieuwste make-up dit seizoen. Met een premium pebbled lederen bovenkant in zwart, is het slanke ontwerp geaccentueerd door een contrasterende witte Swoosh logo sieren de vamp. De eenvoudige opbouw is in wezen bestaat uit een two-tone make-up, als een witte rubberen zool met extra zwarte bies Bepaalt de algehele esthetiek.

De combinatie van de klassiekers, de Kopen Nike SB Stefan Janoski Nederland ziet de populaire druk gepaard met lijm bodems. Een zwarte suède voet neemt goed aan de bootschoen silo, met camo waarin de belangrijkste middenvoet panel. Zwarte veters zijn opgenomen in deze look, met aan olijf-optie ook beschikbaar. Sporting het zeewier groen, maar niet het zeewier geur, de Nike SB Zoom Stefan Janoski Mid "Nori" overstijgt Beide lagen van de bevolking boord. Zwarte suède accenten Zorg tegenstelling tot de basis, terwijl een witte tussenzool voegt vertrouwdheid.

Als we doorgaan met nieuwe Nike Drop-offs met Dark Atomic Teal shading, vandaag het merk skate divisie previews men op zoek naar komende colorway van de Zoom Stefan Janoski showcase. Het paar kenmerkt tonale branding en dienovereenkomstig verschoven Donkerveld Brown veters en een witte zool eronder. Nike SB previews een mei daling van de Zoom Stefan Janoski, die een zwart-paarse colorway. De SB favoriete benadrukt een suède bovenwerk, zittend bovenop een witte zool. Paarse trim en branding knalt bovenop de zwarte basis, zoals tonale veters te voltooien de set. Nike SB Stefan Janoski Blauw Goedkoop

Als je een fan bent van sneakers met een beetje (of veel) van pop bent, neem een ​​kijkje op 3 verschillende synthese Nike SB offers maakte de Nike SB Holiday Gold Pack. De Gold Pack zal komen met een paar van de Nike SB Trainer Endor, de 100% Origineel Nike SB Stefan Janoski en de Nike SB Zoom Stefan Janoski Max. Zowel de Nike SB Trainer Endor en Janoski Max zal komen in een zwart motief met hits van goud accentueren de look van de schoen. De flashier van alle drie is de OG Janoski zoals het komt in een all-goud met zwarte esthetiek hits Proberen het contrast de flitsende bovenste. Unieke kenmerken elke schoen heeft eigenschappen zijn: zoals Endor gespikkelde grijs tussenzool van de trainer, de Janoski Max's jacquard bovenste, en al-witte tussenzool van de Janoski's.

Terwijl de Fall / Winter seizoen Meestal vraagt ​​om donkere tinten, deze nieuwste iteratie van de Nike SB Stefan Janoski Aanbieding is een complete tegenhanger. Gehuld in een levendige spectrum van kleuren over zijn geheel, de esthetische doet denken aan wezen Mexicaanse dekens. Afwisselend tonen van groen, oranje, rood, blauw, roze en zwart zijn geïmplementeerd in de eendelige synthetische schacht die uitstekend duurzaamheid en verbeterde ventilatie biedt. Extra Black accenten voor de leidingen, veters, Swoosh en de tong branding verder afzwakken zijn toch al levendige uitstraling.

www.fashiongoedkoop.com

http://www.fashiongoedkoop.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/2015hotsale265.jpg

Hors ligne

 

Pied de page des forums