Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 08-09-2018 09:45:58

UUUFIFF
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-09-2018
Messages: 3

adidas climacool herren

https://i.pinimg.com/originals/4d/95/83/4d958384aa817f0db3cd0a5dce4e7934.jpg
Som adidas skor en uppföljning av "Mystery Ruby" och "Collegiate Navy" -färgerna avslöjar adidas Originals också "White" och "Tactile Green" återgivanden för både män och kvinnor. Behållandet av materialet som ger serien sitt namn, den senaste versionen av ClimaCool 02/17 har en komplett ClimaCool-maskinkonstruktion över den övre, kompletterad med en andningsbar sockfodral och ett minimalistiskt snörningssystem. Svetsade Three Stripes-märken och en klassisk ClimaCool-märkning på tungan nickar till den ursprungliga ClimaCool-estetiken, medan en lätt AdiPrene mellansula och strukturformad TPU-detaljer på hæl- och tåfångaren kompletterar skoets referensdesign.


adidas skor 2018  kommer sommar klar eftersom siluetten tar på sig det orörda all-vita utseendet. Skorna är uppbyggda av ett rundstickat nät överallt med en genomskinlig TPU midfoot och en kompressionsformad EVA mellansula för lätta dämpning. Klimakolven ger din fot med 360 graders kylning för utmärkt andningsförmåga. Nedanför har vi en gummiutsula som ger sommarvibbarna.

adidas climacool  att släppa sin femte och sista utgåva för sin Los Angeles Flaggship-serie med deras senaste Adidas ClimaCool som firar Los Angeles. Går med en tonal ljusgrå och vit färgschema. Denna adidas ClimaCool hylder fashion-forward estetiken i LA genom att ha ett livsstil utseende på sko. Low-top-tränaren har en vadderad mesh övre med sin signaturventilerade ClimaCool-konstruktion som ger enastående andning.


adidas climacool herren håller sig andas och lätt, och är utrustad med en ClimaCool mesh övre motverkad av ett perforerat ortholit sockliner för optimal andning. Silhuetten har ett tre streck-märke med svetsat TPU och ett dolt snörningssystem. Detta kompenseras av vit Adiprene-verktyg med genomskinliga överläggningspaneler. Efterbehandlingar inkluderar den ikoniska ClimaCool bubbel tunga logotypen och en gummi ytsula.
http://www.stayonlinese.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums