Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-09-2018 04:42:57

LLOOOJIU
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-09-2018
Messages: 3

nike air max plus herren

http://www.airmax97tilbud.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/e/herre-nike-air-max-plus-tn-ultra-sko-hvid-sort-danmark.jpg
Hybrid nike sko  lavede sin debut tidligere i år, og den kommer i flere farvebaner til foråret. En af dem er i denne mørke temaudgave med sorte, volt og hvide nuancer. Løberen har i bund og grund en stigende overflade, der falder fra hvid til sort, mens den fremhæves med volt accenter hele vejen igennem. En syntetisk sort bølget overlay på den øverste, matchende VaporMax sål og 3M reflekterende tunge toppe af designet helt.


Nike fortsætter med at frigive levende nike sko 2018 nye optagelser af hybrid Air VaporMax Plus silhuetten til forår / sommer 2018 sæsonen. Silhuettens nyeste makeover er en "Reverse Sunset" -gradientfarve. Nyanser af nygul er pyntet på hælen, som omhyggeligt overgår til dybe orange toner på tungen. For ekstra kontrast er skoen udstyret med skarpe hvide overlays og gennemsigtige såler.


Hybrid silhuetten nike air max plus fremkalder ren nostalgi, samtidig med at man leverer sneakerheads med Nike's mest avancerede Max Air-enhed til overlegen komfort. Den all-hvide øvre og gennemskinnelige sål, der er parret med Air Max Plus's låsesystem, går overraskende godt sammen, så det ser ud som om du har en sky på dine fødder.

Nike's hybridiserede nike air max plus herren udvalg er gearing til en europæisk udgivelse i et snøhvidt farveskema. Denne Air Max Plus-afledt øvre siddes helt ud i en tonal hvid konstruktion oven på en gennemskinnelig ydersål, der yderligere komplimenterer denne isete æstetik.

http://www.sumbmershoes.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums