Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-09-2018 04:33:50

mvhfkd
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-09-2018
Messages: 3

adidas tubular shadow herre

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2017/04/adidas-tubular-shadow-trace-brown.jpg


adidas sko, der minder om adidas Yeezy Boost 350, er allerede blevet tilbudt i traditionel camo. Behandles igen i samme tema, denne gang i grå. Overtaget i en palette af hvid / lys solid grå / vintage hvid og Små berøringer af lyserødt, det definerende militaristiske tema er i det væsentlige fremtrædende i hele den ydre del af dets asymmetriske ruskind. Tonal grå ruskind benyttes til den resterende sektion samt dens mærkevarer hælflig, mens en skarp hvid fuld længde sål enhed hænger helt ud af designet.


For nogle dage siden fortæller vi, at adidas sko herre ville udgives i næste måned, men det ser ud til, at nogle forhandlere allerede har disse på lager. Det nyeste medlem af Tubular familien, lad os tage et kig på modellen, der siger, at folk ligner, at den ligner Yeezys. Denne version af Adidas Tubular Shadow Knit er lavet i en vævet øvre ved hjælp af en brun og tændt farveskema. En matchende farvet rørformet sål er placeret nedenunder for at skabe en perfekt blanding af mode og street kultur æstetik.


Den nyligt introducerede adidas tubular findes i en af ​​dens indledende farveveje - core black.A stil, der helt sikkert låner æstetiske elementer fra den populære adidas Yeezy Boost 350, er denne variation i det væsentlige en budgetvenlig modstykke. Perforeret læder består af størstedelen af ​​dets øvre, mens vævet meshpanel er fremtrædende på hælfligen og mediale sektionen for en dynamisk finish. Matchende snørebånd og en fuld længde gummisål enhed runde ud sin slanke og undervurderede profil.


Den nyindførte adidas tubular shadow herre Knit er præsenteret i en, hvis dens indledende farveveje denne sæson med mystisk blå eller simpelthen dyb navy. En moderne stil, der umiskendeligt tager inspiration fra den populære adidas Yeezy Boost 350, har denne variation en lignende slank og enkel profil med en vævet sammensætning dækket af den undertonede tone. En lidt mørkere nuance anvendes til sin længde sål enhed for at opretholde en monokromatisk og minimalistisk finish.


http://www.saledksko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums