Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-04-2018 04:38:43

babitadale
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-04-2018
Messages: 3

adidas yeezy heren Nieuwe collectie

"http://www.chaussuresyeezyboost.fr/images/Couples%20Aidas%20Yeezy%20350%20Bost%20V1%20Kaki%20(2).jpg

Na de introductie van het adidas yeezy dames goedkope prijs-silhouet in 2016, kondigt de eerste adidas + KANYE WEST-versie van 2017 het model aan op een zwart / rode kleur, die op 11 februari wereldwijd wordt vrijgegeven voor volwassen en voor het eerst voor baby's. . De YEEZY BOOST 350 V2 heeft een zwart bovenwerk van Primeknit met contrasterende rode letters met een gespiegeld 'SPLY-350'-merkteken, duidelijk centraal stiksel en, voor de eerste keer op de YEEZY BOOST 350V2, een hiellipje.

Op de volwassen schoen creëren een semi-translucente rubberen buitenzool en TPU zijwanden een opvallend effect terwijl ze superieure tractie bieden, terwijl de adidas yeezy lichtblauw uitverkoop middenzool adidas 'innovatieve BOOST-technologie gebruikt om een ​​duurzame, schokbestendige, responsieve zool te creëren.

Het volgende hoofdstuk van de adidas yeezy turquoise uitverkoop schoenen begint deze week met de introductie van de V2-editie van de sneaker. Het herziene ontwerp heeft een langere hak, die geen tab heeft. Het meest opvallende ontwerpkenmerk is de streep die het bovenste doorloopt, SPLY-350 aflezend. Voor de debuutdruppel van de sneaker is deze gemonteerd in grijstinten met de streep in fel oranje.

Het lijkt erop dat het gisteren was toen de nieuwe adidas yeezy heren Nieuwe collectie-colorways op de markt kwamen en een enorme explosie in de verkoop brachten. De hoeveelheid hype begon weer te stijgen met de nieuwste previews en nieuws gerelateerd aan de komende Yeezy Boost 350 v2 colorway.

Met het unieke adidas yeezy zwart Kopen Online Goedkoop-ontwerp met handelskenmerken aan boord, presenteert de colorway van dit model nog een goed voorbeeld van het combineren van de kleuren (zwart en rood) om een ​​opvallend contrast te creëren. Veel mensen beschrijven deze combinatie als een van de meest aansprekende colorways, zowel cool en edgy, mystiek en intensief op hetzelfde moment."

Hors ligne

 

Pied de page des forums