Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-03-2018 04:56:47

Edwin69
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-03-2018
Messages: 2

Adidas Yeezy 350 Boost Korting

Adidas Yeezy 350 Boost Korting
http://www.laatstenmd.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/y/ny12787.jpg

Hoewel de berichten over een aanvulling van de adidas Yeezy Boost volgende maand nog steeds blijven hangen, zijn de collectieve gedachten in de zomer bijna gelijk aan de inaugurele versie van de Adidas Yeezy 350 Boost dames Low. En hoewel er geen officiële releasedatum is aangekondigd, is vandaag bevestigd dat de schoen ergens volgende maand minstens één winkelier zal raken.

Dit weekend markeert de Adidas Yeezy 350 Boost heren "Moonrock" aankomst bij retailers. Maar welke retailers? Nou, zeker niet (alle) dezelfde winkels die de editie "Pirate Black" droegen. Zoals vorige week werd aangegeven, zouden de retailers van "Moonrock" zich exclusief aansluiten bij de retailers die ook adidas Yeezy Season 1 hebben. Vandaag is een lijst met deze winkels aangekondigd. Dit weekend zullen sneakerheads wereldwijd een paar "Moonrocks", maar de On-Foot Look profielen van vandaag de "Pirate Black" Adidas Yeezy 350 Boost Korting laten landen. Mooi, neutraal en merkbaar, de gezellige Kanye's zijn een hit geworden dankzij hun draagbaarheid en Mr. West cosign.

Kanye West hoeft de Troon niet veel langer te bewaken, aangezien zijn erfgenaam er bijna is. Met een zoon op weg, zorgt West ervoor dat hij bij zijn aankomst Adidas Yeezy 350 Boost Online Kopen's aan dek in de kinderkamer heeft. Kim Kardashian, de vrouw van West, liet vandaag een foto zien van de baby Yeezy's die wacht op de komst van de eerste zoon van het echtpaar. Ze zorgde ervoor om aan te geven dat het tike-sized paar een voorbeeld was, omdat de adidas Yeezy Boost-lijn alleen beschikbaar blijft in de unisex-maat voor volwassenen.

Er is de laatste tijd veel gespeculeerd over de verkoop en verspreiding van adidas Yeezy Boost 350's in kindermaten. adidas produceert de schoen niet voor kinderen. Nou, tenzij de naam van je kind Noord-West is. Nori's moeder, Kim Kardashian, bracht vandaag een debat naar bed met de presentatie van de Adidas Yeezy 350 Boost Online Bestellen-collectie van haar familie. Vrijdagavond - tijdens de Givenchy-show op de eerste avond van de New York Fashion Week - debuteerde Kanye West met de langverwachte adidas Yeezy Boost 750 "Black" voor een modeverschijnende menigte.

Hors ligne

 

Pied de page des forums