Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-02-2018 07:20:04

jhuhddv@nerdmail.co
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-02-2018
Messages: 2

Adidas Yeezy Boost 350 Nederland

http://www.churesh.com/media/catalog/product/cache/1/image/588x473/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/h/aht11004.jpg


Ja, Adidas Yeezy Boost 350 Goedkoop sneakers voor baby's zijn echt iets, en nee, ze zullen niet goedkoop zijn. Strikt voor de baby-ballers die er zijn, kost de aanstaande kindermaat van de Yeezy Boost 350s $ 120 per paar. Hier afgebeeld is de "Pirate Black" colorway, en je kunt ook verwachten dat de originele "Turtle Dove" -versie binnenkort ook zal vallen. De hypebeast baby's (of ouders) zullen moeten wachten op een officieel bevestigde releasedatum, maar nu weet je in ieder geval hoeveel de peuter Yeezy Boost 350 in de detailhandel gaat kosten.

Vandaag brengen we u een exclusieve blik op deAdidas Yeezy Boost 350 Opruiming in volledig wit. Deze schoen is niet vrijgegeven voor het publiek en werd alleen gegeven aan vrienden en familie van het Kanye-kamp, ​​maar dit betekent niet dat een openbare uitgave niet mogelijk is. Dit voorbeeldpaar van de Yeezy Boost 350 heeft een wit Primeknit-bovenwerk met strepen van lichtbruin in hetzelfde patroon als de vorige 350 releases. Bovendien heeft de witte buitenzool een steviger textuur dan de laatste witte zool 350, de "Turtle Dove".

Het aftellen naar het volgende hoofdstuk van Yeezy-waanzin is officieel begonnen. We zijn nu minder dan twee weken verwijderd van de lancering van de volgende sneaker van Kanye West en adidas, de YEEZY Boost 350 v2 in de "Beluga" colorway. De oranje gestreepte look zal de eerste "Version 2" -versie van de Adidas Yeezy Boost 350 Nederland zijn, met een licht aangepast silhouet en zoolontwerp van de low-top Yeezy-sneakers die je al kent, liefde en lust. Bekijk de schoen hier grondig, en we raden je aan om uit te zoeken hoe je nu een paar gaat scoren.

Het Yeezy-seizoen valt samen met de start van het NFL-seizoen, aangezien Houston Texans de grootste ontvanger DeAndre Hopkins net de PE van het jaar presenteerde met deze Adidas Yeezy Boost 350 Online Kopen"Turtle Dove" schoenplaatjes. Von Miller heeft misschien het eerste paar Yeezy-schoenplaatjes debuteerd tijdens zijn spel tegen de Carolina Panthers, maar deze Adidas Yeezy Boost 350 schoenplaatjes bevinden zich op een heel ander niveau, gezien hoe licht en laag uitgesneden het silhouet is.

De Adidas Yeezy Boost 350 Sale nl zal op 24 september terugkeren met die Solar Red zijpaneelstreep voor een echt head-turning uiterlijk, maar voor degenen onder u die geïnteresseerd zijn in iets dat dichter bij de "Pirate Black" esthetiek staat, kijk dan niet verder dan dit onuitgegeven sample hopelijk loslaten bij retailers dit jaar. De Yeezy Boost 350 V2 heeft een vrijwel geheel zwarte Primeknit-bovenkant met geweven slip en een TPU-kooi omsluit de verborgen Boost over de hele tussenzool voor een extra comfortabele rit.

Hors ligne

 

Pied de page des forums