Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-02-2018 03:13:08

buytodgk
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-02-2018
Messages: 3

nike Heren Schoenen

https://d19vkqie08zn8u.cloudfront.net/image/2010/06/nike-sb-zoom-stefan-janoski-green-1.jpg

Nike Skateboarding nike Schoenen levert schoenen, kleding en uitrusting aan skateboarders over de hele wereld. Het heeft ook een eigen skateboardteam. Een van de eerste skateboarders die lid werd van het team was de in Californië geboren Stefan Janoski. Stanjan Janoski begon te schaatsen toen hij twaalf was en is nu een professionele skateboarder, maar ook werkzaam als artiest, schrijver en muzikant. Toen Janoski voor het eerst bij Nike kwam, kreeg hij de gelegenheid om zijn eigen schoen te ontwerpen voor de officiële release van het team.

Vanaf 2013 heeft Stefan Janoski nike Heren Schoenen twee verschillende trainerlijnen voor Nike geproduceerd. De eerste, Nike SB Zoom Stefan Janoski werd op de markt gebracht als een enorme triomf, en werd snel gevolgd door Nike SB Stefan Janoski Max. Janoski was enorm betrokken bij de productie van beide schoenen. Hij wilde ze modelleren over hoe hij skateboarden zag, om de dragers zoveel mogelijk voordeel te geven.

Beide schoenen nike Dames sale 2018 zijn enorm succesvol geweest, ontworpen met extra vulling en ondersteuning, en met uitstekende onopvallende demping; perfect voor skateboarden. In het Zoom-assortiment zijn er nu 13 verschillende stijlen beschikbaar, variërend in kleuren en ontwerpen, zodat elke skateboarder zijn eigen persoonlijke look kan creëren.

De Air Max-versie Nike Stefan Janoski van de schoenen van Stefan Janoski is vergelijkbaar met die van Nike. Ze komen ook in unieke ontwerpen en stijlen, en hebben minder een voor de hand liggend frame van skateboarder.

http://www.winkelhao.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums