Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-01-2018 08:00:09

Gideon55
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-01-2018
Messages: 2

Nike Air Max Plus Kopen

Nike Air Max Plus Kopen
http://www.launchergoes.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/9/898015004.jpg

De Nike Air Max Plus heren komt in een bovendeel dat voornamelijk is gemaakt van een zwarte rip-stop bovenkant. Het tonale uiterlijk van de basis als deze wordt gecompenseerd door de overlays van Metallic Cocoa in het bovenste deel, inclusief de branding op de tong en zijpanelen. Het voltooien van het uiterlijk van de schoen is de zwarte zool met bijpassende Air-eenheden. Afronding van de blik is de duidelijke teen bewaker en de handtekening TN bubbels op de hiel en tong patch.

Nike heeft dit jaar veel van hun klassieke hardlopers uitgerold in een aantal zeer gedurfde en levendige kleuren voor de warme seizoenen. Vervolgens kunnen we verwachten dat de Nike Air Max Plus dames weer bij ons komt in een speciale colorway. Footlocker Australia zal de nieuwste "Kombat" -versie van de Air Max Plus exclusief op hun locatie uitbrengen. Het zal gekleed gaan in een witte basis, met rode en zwarte details. Touches of Silver worden ook gebruikt om wat meer contrast toe te voegen.

De Nike Air Max Plus Nieuwe "Eclipse" komt als een schone en frisse witte, zwarte en volt colorway. Het eerste dat in het oog springt, is de onderscheidende en zeer ondersteunende zooleenheid die toevallig is uitgerust met Air-pods. Het bovenste deel van de schoen is gemaakt van een combinatie van textiel en rubber, samen met een gepatenteerde teenbeschermer die helemaal in het wit komt. Zwarte voering en stiksels, samen met de voltreffers op de buitenzool en branding dragen zeker bij aan het uiterlijk van de overwegend volledig witte schoen.

De Nike Air Max Plus Kopen goedkoop is een silhouet dat je niet vaak ziet en Nike heeft het afgelopen jaar hier en daar een paar nieuwe kleurstellingen van de schoen uitgebracht. Nu hebben we een aantal nieuwe afbeeldingen van een andere versie om naar te kijken. Deze keer rond de Nike Air Max Plus Online Bestellen Tuned 1, die "Bullet" is genoemd, wordt uitgevoerd in een combo van Dark Grey, Blue en Bright Crimson.

Hors ligne

 

Pied de page des forums