Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-12-2017 09:14:46

loiksNJI3216
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-12-2017
Messages: 3

Nike Air Max 1

https://images.nike.com/is/image/DotCom/PDP_HERO_M/875679_102_A_PREM/air-max-1-ultra-2-essential-shoe.jpg

Geprezen als een fel nagestreefde OG-colorway, maakt een retro-look voor de Nike Air Max 1 Heren Zwart Wit
zijn terugkeer voor nog een andere aanvulling! De laatste keer dat we deze beautyrelease zagen, was als een stuk Air Max Day-feest. Op dit punt miste de overweldigende meerderheid van de sneaker-community het. Niet alleen waren paren binnen enkele minuten uitverkocht, ze haalden ook belachelijke prijzen op de wederverkoopmarkt. Nu geeft Nike ons nog een kans om de Air Max 1 OG Red te bemachtigen.

De Nike Air Max 1 Dames Zwart Wit (of '87 voor de OG's) was geen schoen, want de advertenties zouden ons eraan herinneren, het was een revolutie! Een silhouet dat de Nike Air-technologie van de wereld liet zien door het raam op de zool. Een idee dat niet populair was bij Nike totdat Tinker hen overtuigde dat het de juiste beslissing was, en met zijn futuristische inzicht werd de Air Max 1 een van de meest succesvolle silhouetten van Nike.

De details zijn hier behoorlijk indrukwekkend. Deze terugkeer van het eerste Nike Air Max 1 Dames Wit Roze-model dat ooit is uitgebracht, brengt enkele premium-aanrakingen met zich mee. Een basis van synthetisch en mesh is bedekt met hoogwaardig en duurzaam leer, vooral knallend via de rode zijpanelen. De vorm en build zijn trouw aan de OG, wat een van de redenen is waarom je deze keer een nog snellere uitverkoop zou kunnen zeggen.

Een andere succesvolle Nike-innovatie, nog een tandje in de riem van succesvolle ontwerpen van Tinker Hatfield. De  Nike Air Max 1 Dames Roze Zwart Wit zorgt ervoor dat je gewoon wilt rennen als je ernaar kijkt, maar het heeft ook invloed op de modewereld. Colorways op de top van colorways, heeft de Air Max 1 zijn eerlijk aandeel van dope kleuren gezien, maar de twee beste naar mijn mening zijn de klassieke rood / wit en de eerste ooit samenwerking met de Japanse boetiek Atmos.
http://www.kosupplier.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums