Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 30-11-2017 08:11:08

Melen12
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-11-2017
Messages: 2

Nike Air Max Zero Bestellen goedkoop

Nike Air Max Zero Bestellen goedkoop
http://www.launchergoes.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/1/911180600_1.jpg

Nike onthult deze donderdag het nieuwste deel van hun aangekondigde Air Max-erfenis van
schoenen, de Nike Air Max Zero heren. Terwijl ze getraind waren om nieuwe Air Max-modellen te verwachten met een jaarlijks achtervoegsel, schakelde Nike de klok terug naar deze vroege schets die dateerde van de Air Max 1 (en bedoeld was als eerste Nike-sneaker met zichtbare lucht). Voor Air Max Day bracht Nike en zijn ontwerpers de tekening tot leven, compleet met een Air Max 1 Ultra buitenzool en een vernieuwd bovenwerk dat beschikt over de nieuwste vooruitgang van Nike in materialen (het mono-filament gaasbovenstuk is er een van 'em).

Vandaag brengt een eerste blik op het nieuwe silhouet ontworpen door de man zelf. De basis is gemaakt van een schat aan lichtgewicht en ademende materialen en heeft een mesh-constructie naast synthetische witte lambrisering. Een witte tussenzool komt naar voren als een eerbetoon aan de Air Max 1, getrouwd met een levendige blauwe tint die glanst door de zichtbare Air-eenheid.
De Nike Air Max Zero dames neemt elementen van een oudere stijl en combineert ze met geavanceerde verfijning en technologie, passend overbrugt de kloof tussen de Air Max-serie verleden en heden.

Eerder vandaag onthulde Nike Air Max Zero Bestellen goedkoop officieel aan het publiek en onthulde daarbij het ongelooflijke verhaal achter de oprichting van de schoen. Dit silhouet was bijna volledig gebaseerd op een van de originele schetsen van Tinker Hatfield, maar het ongelooflijke aan deze hele sage is dat de betreffende schets bijna dertig jaar geleden is gemaakt en dateert van vóór de Air Max 1. De legendarische ontwerper was regelmatig uitgelopen -creaties op papier die ongeschikt werden geacht voor productie, simpelweg omdat ze te geavanceerd waren, dus stel je alle andere 'afgedankte' ideeën voor die ergens op de campus worden begraven!

Nike is klaargestoomd en klaar om hun nieuwste Air Max-model ter wereld te brengen ter ere van Air Max Day 2015. De historisch geïnspireerde Nike Air Max Zero Nieuwe, ontworpen na een eerste schets van de Air Max 1 uit 1987, heeft een mix van retro-esthetiek met moderne prestatiematerialen in één stijlvolle schaal. Passend op de door Nike gemaakte Air Max Day-vakantie, daalt de Nike Air Max Zero Sale nl morgen 26 maart in beperkte hoeveelheden bij geselecteerde Nike Sportswear-winkels over de hele wereld.

Hors ligne

 

Pied de page des forums